top of page

ic instituttet
- meget mere end en astrologiuddannelse 

 

Læsning af bøger i biblioteket

IC MODELLEN

Det er ikke uden grund, at vi er særligt anerkendt for vores diplomuddannelse i astrologi! Vi har uddannet diplomastrologer siden 1974 og er den eneste astrologiskole i Danmark med et underviserteam. IC modellen er uden modstykke og er med til at sikre, at vores uddannelse er af højeste kvalitet og løbende udvikles, så den afspejler den tid, vi lever i.

Rolig kvinde

DEN INDRE REJSE

Astrologi er for alle, der ønsker at lære sig selv og andre bedre at kende. Det er for dig, der interesserer dig for mennesker, for livet og for bevidsthed. 

Det, vi tilbyder er ikke forbeholdt kommende astrologer. IC er for alle, der ønsker at fordybe sig i astrologiens magiske univers. På grundsporet og via kurser og events inviterer vi dig på en indre rejse, hvor destinationen er dig selv. 

College Fritid

FÆLLESSKAB

Når du starter din rejse ind i astrologiens verden, bliver du på IC Instituttet samtidig inviteret ind i vores faglige og sociale fællesskab. Her kan du møde andre ligesindede, sparre med andre studerende og instituttets astrologer og opbygge et netværk.

Vi organiserer sociale og faglige events, både online og på instituttet - og du er naturligvis inviteret!  

Hjemme

FLEKSIBILITET

Læs astrologi uanset hvor i Verden, du befinder dig! Vi udbyder diplomuddannelsen og udvalgte kurser og events både online og i lokalerne på Indre Østerbro. Mange af vores studerende værdsætter nærværet og det rum, vi sammen skaber når vi mødes fysisk. Samtidig ved vi også fra jer, der fx er bosat i udlandet eller har små børn, at fleksibilitet er vigtig. 

Mikrofoner

MEDINDFLYDELSE

Er du astrologistuderende, erhvervsdrivende eller praktiserende astrolog og har du lyst til at præge morgendagens astrologiuddannelse? 
kontakt os! Vi indsamler feedback fra vores studerende for løbende at styrke kvaliteten og relevansen af vores uddannelse og kurser. Er der noget, du mener, vi kan gøre bedre, hører vi meget gerne fra dig. 

Afrodite.png

LOKALELEJE

Har du brug for at leje et kontor, et behandlerrum eller et undervisningslokale? Så kan du leje et lokale på I.C. Instituttet. Instituttet er centralt beliggende i hjertet af Østerbro, 500 m fra Trianglen og 950 m fra Østerport st. Alle lokaler har adgang til fælles køkken, toilet og gårdmiljø.
Kontakt os for at få adgang til vores online booking.  

Diverse engagement - IC Insta templates (1).jpg

RABATTER OG FORDELE

Som studerende på IC Instituttets diplomuddannelse får du særlige fordele og rabatter. Du får fx rabat på bøger, astrologisoftware og konsultationer. Du får også adgang til særlige events og sociale arrangementer, kun for studerende.
Læs mere om fordele og rabatter her.
Har DU et tilbud til vores studerende? Så tøv ikke med at kontakte os

Kopi af Tilbud - instagram.png

KONSULTATIONER

Vi bliver ofte kontaktet af studerende og andre, der ønsker en astrologisk konsultation hos en professionel astrolog. Det er en tillidssag at gå til astrolog og vi hjælper gerne med at finde den rette til dig. Vi har gjort det nemt at booke en konsultation hos vores undervisere ved at samle oplysningerne her. Er du studerende, får du som noget nyt 15 % rabat hos en række af vores dygtige astrologer.

IC logo og undervisere.png

SAMMEN ER VI BEDST

Noget af det, vi er særligt stolte af på IC Instituttet er, at vi er et team! Vi har et stærkt fagligt fællesskab, hvor vi støtter og udvikler hinanden. Vores forskellige fagligheder betyder, at vi kan tilbyde et bredt udvalg af emner inden for forskellige grene af astrologien. Vi har hver især vores præferencer og er eksperter på forskellige områder - og sammen er vi bedst! Som sidegevinst er det også bare meget sjovere at skabe noget i fællesskab! Læs om teamet her.  

bottom of page