src="https://www.laurids.com/vartegn.php" height="300px" width="400px" scrolling="no" frameborder="10px" >
top of page

I.C. Instituttet
- meget mere end en astrologiuddannelse

Læsning af bøger i biblioteket

DIPLOMUDDANNELSE

Det er ikke uden grund, at vi er kendt for vores diplomuddannelse i astrologi! Vi har uddannet diplomastrologer siden 1974 og er i dag Danmarks største astrologiskole. Vores uddannelse er af højeste kvalitet og vi har udviklet den, så den afspejler tiden, vi lever i.

Hjemme

FLEKSIBILITET

Læs astrologi uanset hvor i Verden, du befinder dig! Vi udbyder diplomuddannelsen og udvalgte kurser både online og i lokalerne på Indre Østerbro. Mange af vores studerende værdsætter at kunne mødes og være i rum sammen med andre studerende. Samtidig ved vi fra jer, der fx er bosat i udlandet eller har små børn, at fleksibilitet også er vigtig. 

Rolig kvinde

KEND DIG SELV

Astrologi er for alle, der interesserer sig for mennesker og for at lære sig selv og andre bedre at kende. Det er ikke forbeholdt dem, der går efter at blive astrolog. Via Grundsporet og vores kurser inviterer vi dig på en astrologisk rejse, hvor destinationen er dig selv. 

Mikrofoner

MEDINDFLYDELSE

Vi vil gerne blive ved med at højne kvaliteten af vores uddannelse og kurser og udbyde det, I efterspørger. Vi ønsker desuden at skabe det bedste studiemiljø for vores studerende. Og alle input er velkomne! Vi indsamler systematisk feedback fra vores studerende - men har du en idé, ris eller ros, så kontakt os

College Fritid

FÆLLESSKAB

Når du starter din rejse ind i astrologiens verden, bliver du hos os samtidig del af et fællesskab. På den måde kan du lære fra de andre studerende og opbygge et netværk af ligesindede. Vi organiserer sociale og faglige events - og du er naturligvis inviteret!  

IMG_4492.jpg

LOKALELEJE

Har du indimellem brug for at leje et kontor, et behandlerrum eller et undervisningslokale? Så kan du leje et lokale på I.C. Instituttet - i hjertet af Østerbro, 500 m fra Trianglen og 950 m fra Østerport. Alle lokaler har adgang til fælles køkken og toilet. Kontakt os for at få adgang til at booke lokaler i bookingkalenderen.  

bottom of page