top of page
Facebook-cover - IC templates (14).jpg

Grundsporet

Billeder - galakser, stjerner mv. (13 × 9cm) (6).png

Målet med Grundsporet er, at du har opnået grundlæggende viden om de astrologiske begreber og er i stand til at sætte horoskopets enkelte dele sammen til en tydning.  

AdobeStock_220622714.jpeg

ASTROLOGI FOR BEGYNDERE

Hvad er astrologi, hvad er dens oprindelse og hvordan kan astrologi bruges i dag? Vi starter med fundamentet. Det gælder også tydningen. Du får en dyb forståelse af de enkelte dele i horoskopet og deres betydning for helheden. Du lærer astrologiens grundbegreber på en grundig og systematisk måde og vil så småt begynde at forstå, hvordan de enkelte dele spiller sammen. 

Kurser - IC Insta + shop (11).png

TYDNING AF HOROSKOPET

Nu skal du kombinere horoskopets enkelte dele. Du lærer om betydningen af aspekter mellem planeter og akser i horoskopet og træner din forståelse af temaer i horoskopet. Du kommer i tydningen rundt i hele horoskopet og vil med øvelse kunne besvare tematiske spørgsmål ud fra horoskopet. De etiske aspekter i at tyde horoskoper er et underliggende tema. 

Billeder - galakser, stjerner mv. (13 × 9cm) (10).jpg

SKRIFTLIG BASISPRØVE
(4 TIMER)

Formålet med den skriftlige prøve er at demonstrere, at du har tilstrækkelig forståelse af astronomien, astrologiens grundbegreber og grundlæggende tydningsevner til at kunne fortsætte på Fagsporet. Det er ikke et krav for at fortsætte, at du består basisprøven. Hvis du ønsker at gennemføre den afsluttende diplomeksamen, forudsætter det dog, at du er bestået. 

forslag til tilvalg - grundsporet

Nattehimmel med stjerner
bottom of page