top of page

Lej kontor eller undervisningslokale

Har du indimellem behov for et lokale til dine klientsessioner eller behandlinger? Eller skal du afholde et fagligt arrangement og har behov for et lokale til formålet?

I.C. Instituttet har i alt 2 undervisningslokaler og 2 kontorer til rådighed. Det ene kontor kan også fungere som behandlerrum, herunder kan instituttet stille en lækker Earthlite Spirit behandlerbriks til rådighed. 

Alle lokaler har adgang til fælles køkken, toilet og gårdmiljø.

I.C. Instituttet er centralt placeret i hjertet af Østerbro i København.

500 m fra Trianglen og 950 m fra Østerport St. 

For at have adgang til at leje lokalerne, skal du først kontakte institutleder Louise Bunnage.

Som lejer kan du nemt og bekvemt booke det lokale, du har brug for i bookingkalenderen. Du kan spare penge når du lejer et lokale flere gange eller indgår en fast aftale om lokaleleje. 

Har du brug for at leje et lokale til et enkeltstående arrangement eller har du spørgsmål til lokaleleje på Instituttet, er du altid velkommen til at kontakte os her.

IMG_4492.jpg
IMG_4492.jpg

Gaia
Stort kontor

Kontoret er 18 kvm og er indrettet med skrivebord og stole samt et arrangement med 2 lænestole og et sidebord. 

IMG_4497.jpg

Afrodite
Lille kontor

Kontoret er 14 kvm og indrettet med mindre bord og 2 stole samt et arrangement med to lænestole og et lille sidebord. For behandlere er der desuden adgang til massage-/ healerbriks af god kvalitet, der kan slåes op efter behov.

IMG_4787.jpg
IMG_4784.jpg
IMG_4784.jpg

Uranus
Stort undervisningslokale

Undervisningslokalet er 34 kvm og indrettet med projector samt tavle ("white board"), borde og stole. Der er plads til max. 20 siddende eller 30 stående gæster. 

Billeder - galakser, stjerner mv. (13 × 9cm) (8).png

Himmelrummet
Lille undervisningslokale

Undervisningslokalet er 18 kvm og indrettet med projector og lille tavle ("white board"), borde og stole. Det er indrettet med plads til max. 10 siddende eller 14 stående gæster.

IMG_4502.jpg
bottom of page