top of page

Fri fugl, fantast eller fremtidsvisioner


Uranus, Jupiter konjunktionen den 20. april nærmer sig. Den optræder ca. hver 14. år og falder i 2024 i tyrens tegn. Har du planeter eller punkter i kvadrat, konjunktion eller opposition til 21 grader tyr indenfor et par grader, vil du sikkert opleve energien mere personligt.

Jupiter og Uranus er begge frihedselskende planeter, men hvor Uranus er mere af en nyskabende og frihedselskende excentriker er Jupiter mere frihedselskende i forhold til idealer, principper, holdninger og meninger. Måske det er tid til nytænkning eller større grad af individualitet?Bob Dylan blev i 1960ernes USA en fremtrædende figur i forbindelse med "modkulturen" der brød frem. Hans stemme og tekster var et symbol på frihed for en hel ungdomskultur. Dylan har også Uranus, Jupiter konjunktion i Tyren, i 5. hus tæt på 6. hus. Kreativitet samt udvikling og nytænkning af færdigheder som moderne poet var en del af Dylans DNA. Samtidig har han været rejsende med sin metier ever since. En "man of the road", hvilket også går fint i tråd med jupiter/Uranus rastløsheden efter at opsøge nye horisonter og muligheder.


Jeg har IC i Tyren 23 grader. Er lidt spændt på hvad der sker på hjemmefronten omkring den 20. april. En overdækket terrasse er i støbeskeen samt en større fest, uroen er allerede begyndt. Transit Uranus har gået frem og tilbage over min IC det sidste års tid og medvirket til såvel rastløshed, stress samt nye spændende muligheder. Hvad med dig og dit horoskop? Har du noget i dit horoskop tæt på de omtalte grader i faste tegn, og hvad oplever du?

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page