src="https://www.laurids.com/vartegn.php" height="300px" width="400px" scrolling="no" frameborder="10px" >
top of page

Louise Bunnage

Institutleder og underviser på Grundsporet og Fagsporet

Uddannelse og faglig baggrund

  • Psykologisk astrologi ved I.C. Instituttet og videreuddannet i evolutionær astrologi gennem en række kurser hos bl.a Steven Forrest, Mark Jones m.fl.

  • Bachelorgrad i Antropologi fra KU

  • Kandidatgrad i Socialvidenskab fra RUC

  • Certificeret Reiki healer


Erhvervsmæssig erfaring

  • Selvstændig astrolog siden 2018: Astrologisk vejledning, foredrag og events for virksomheder og private.

  • Leder og indehaver af I.C. Instituttet siden juni 2023 - og underviser siden januar 2022

  • Medejer og ansvarshavende redaktør på Stjernerne.dk siden marts 2023 - og i redaktionen på Horoskopbladet Stjernerne siden 2019.

  • 10+ års erfaring med juridisk vejledning, kommunikation og udviklingsopgaver inden for uddannelses- og beskæftigelsesområdet.


Astrologi er for mig...

Universets unikke symbolsprog. Astrologien viser det, der på én gang sker i Universet, i den kollektive bevidsthed og indeni os, hver især. Som den hermetiske grundsætning siger:


"As above, so below

As within, so without

As the Universe, so the Soul"


Med astrologien som sprog, kan vi bringe Universets visdom ned på jorden, i mere end en forstand. For kunsten for os som formidlere af astrologien er netop, at omsætte det til noget "jordnært", så det er forståeligt, relevant og meningsfuldt. Astrologien kan gøre det ubevidste bevidst. Det kan fx være ubevidste adfærdsmønstre, begrænsende tankemønstre eller manglende anerkendelse af særlige evner eller livsveje. Astrologiens sprog kan derfor synliggøre det, der allerede er, og via bevidste valg give os styring i eget liv.

Der er mange facetter af astrologiens sprog og jeg har på I.C. Instituttet gjort en dyd ud af, at samle et hold af dygtige astrologer med forskellige interesseområder og specialer. Intet mindre kan gøre det

Louise Bunnage
bottom of page