top of page

Tænd Solen


Mens Solen er omkring sit peak (Sommersolhverv) er det vel på sin plads at reflektere lidt over dens betydning for os, både i livet og i horoskopet. Solen er liv, varme, energi og lys, helt centrale elementer i vores daglige liv. I horoskopet står den også for alt der er helt centralt for os i forbindelse med at udtrykke os selv, som den vi er. Den er vores bevidste jeg, vores livskraft og står for en energikilde, der er helt centralt for vores identitet.


Aspekter til Solen siges at blive mere og mere. Jo flere erfaringer vi gør os gennem livet, jo mere bevidste bliver vi om os selv og vores identitet, vores indre jeg-kerne. Imidlertid kan vi med fordel give lidt mere bevidst opmærksomhed til de planeter, som Solen i vores horoskop er i aspekt til. De rykkes op i en særlig kategori i kraft af deres relation til Solen. Er der f.eks. et aspekt fra Solen til Mars, da vil alt der har med mod og handling fremme vores rejse mod at blive os selv. Er det Venus, da vil væren, accept og modtagelighed være centrale omdrejningspunkter. Er det Neptun, da vil indlevelse, fornemmelser og intuition spille en vigtig rolle i vores rejse mod større bevidshed.


Hvilke planeter aspekterer din Sol ? Og bruger du dem bevidst og tilstrækkeligt i dit liv ? Giv energierne en bevidst tanke mens du kigger ind i flammerne fra 2024´s Sankt Hans bål. Her er en guldgrube af energi og livskraft at hente, og dermed vigtige ingredienser i opbygningen af det unikke individ du er. God Sankt Hans til alle.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page