top of page

Hvor er bilnøglerne?

Samtaler med øjebliksastrologen

Det har været en udfordrende måned, astrologisk set. Og det afspejler sig i de spørgsmål, jeg får fra mine kunder. Problemerne stikker dybt på flere områder. Jeg har nu alligevel valgt at skrive om et spørgsmål i den lettere ende, hvor jeg selv stillede spørgsmålet og øjeblikshoroskopet hjalp mig med at finde svaret.


Jeg spørger som bekendt jævnligt, mere eller mindre dagligt, horoskopet til råds. Det lærer jeg meget af.


Ofte drejer spørgsmålet sig om en "forsvunden" genstand, der som regel viser sig blot at være forlagt, typisk pengepungen eller en nøgle. Det var også tilfældet denne gang.


Jeg er så heldig, for tiden at befinde mig i et bjergområde på de sydlige himmelstrøg under bagende sol. Jeg har en bil til rådighed, der står parkeret på en bakke i et uvejsomt område, højst hundrede meter fra boligen. Jeg har været på indkøb, og har lige båret pakkenellikerne ned.


Er knapt nok kommet ind i huset, da jeg opdager, at bilnøglen mangler. Nå, den må da sidde i ratlåsen, tænker jeg, så jeg tager trappen op til bilen igen. Det gør den dog ikke. Jeg går tilbage, går op og ned flere gange, intenst spejdende – men forgæves.


ØJEBLIKSHOROSKOPET

Nå, hvad siger horoskopet så?


Ascendanten er i Tvillingerne med hersker, Merkur, i Stenbukken; det svarer fint til een, der er på vej op i bjergene.

 

I søgehoroskoper giver Månen som regel et praj om, hvad man i første omgang skal tage højde for (den viser dog kun i særlige tilfælde, hvor man helt konkret skal lede).


Månen er her indesluttet i Vægten; husspidserne står i hhv. Jomfruen og Skorpionen. Vægten? Nej, jeg bor alene, så der er ikke nogen partner, der kan have lagt den i lommen (og som jeg kunne skyde skylden på). Og den er ikke lukket inde i håndtasken, der, hvor jeg burde have lagt den.

 

Ascendanten, Månen og Solen danner en lufttrigon, så den MÅ befinde sig ude i den friske luft, indesluttet eller ej.


Solen bager og blænder, vi har tredive grader i skyggen, jeg orker næsten ikke klatre op endnu engang. Men så slår det mig, at søgehoroskopet jo viser den herskende situation, da genstanden forsvandt, hvor IC peger på ståstedet, dér hvor det skete. IC står i Solens tegn, Løven, så jeg kan umuligt have stået i skyggen på det tidspunkt; og førersiden af bilen ligger faktisk mod nord, i skygge, hvorimod passagersædet befinder sig midt i det brændende solskin.


 I døren mod syd sidder nøglen så, "indesluttet" i dørlåsen!


Det får mig straks til at huske, at jeg jo kort havde været rundt omkring bilen, for at hente rygsækken fra passagersædet.

 

Men igen: Hvorfor Vægten?


Tja, set i bakspejlet kan jeg jo argumentere for, at en partner/ledsager typisk ville sidde på passagersædet. Men mon ikke svaret snarere er, at Vægten er det primære tegn for "overfor" og "modsat"; det første af dyrekredsens tegn, der danner en opposition? Jeg ledte jo på den forkerte side af bilen...

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page