top of page

Hvad gør jeg ved naboens støj?

En kort historie fra en samtale med øjebliksastrologen Louise Kirsebom
Den rådsøgende udvandrede til Panama for et års tid siden, og har i mellemtiden købt sig et fint hus i et smukt område. Han har dog et problem med naboens vandpumpe, der er installeret i skellet mellem naboens og hans egen grund, og støjer meget (han har allerede tidligere omtalt sagen over for mig).

 

Nu skriver han:

 

”Mht. støjen så blev pumpen (på min regning) demonteret og undersøgt af specialister, for derefter at blive og genmonteret . Støjen er nu ikke helt så voldsom, men den går mig fortsat på nerverne.

 

Nu har jeg via min advokat foreslået naboen, igen på min regning, at købe en ny pumpe og forbedre isolationen af det lille hus, den befinder sig i - i håb om, at forslaget ville blive forstået og respekteret. Resultatet er, at naboen er blevet godt og grundigt irriteret, og vil overhovedet ikke tale mere om den sag.

 

Hvad skal jeg nu gøre? Udskifte den massive betonvæg i skellet mellem vore grunde med en væg af lettere materiale? Eller bare vente på, at han skifter mening; han ville jo få en bedre løsning – helt gratis”?


Øjeblikshoroskopet

 
Horoskopet er opstillet for: 


16/4 2023 kl. 18:06 (dansk tid) 


80w0, 9n0 

Mit svar:


Jeg opstillede lige et horoskop, og jeg tror, at dit problem kan løses i løbet af relativt kort tid. Jeg formoder, at det var en dårlig idé at bruge din advokat som mellemmand. Mit forslag er, at du inviterer naboen på en øl, enten i din have eller i baren, når/ hvis I tilfældigvis mødes i byen. Både Tyren og Krebsen er aktive, de to tegn optræder ofte sammen, når det handler om mad og hygge, som når man fx samles omkring spisebordet i fortrolige rammer. Og Månen i Fiskene tyder på, at også våde varer bidrager til den gode stemning.


Min kunde er selv optaget af astrologi, og værdsætter svar ”på astrologisk”. Men hvad sker der, lidt mere detaljeret her?

 

Tyren er på ascendanten, det handler om hans territorium og enemærker. Han vil have fred og ro, og gider ikke finde sig i overgreb, som fx støj. At skule involvere folk ”udefra” er afgjort ikke vejen frem (ingen planeter på horoskopets du-side - bortset fra Pluto, der jo bestemt ikke er kendt for at søge/finde kompromisser).


Merkur i 1. hus viser, at han selv skal tage affære, gerne personligt/direkte og gerne utraditionelt/ overraskende (konjunktionen med Uranus). Merkur står i fin kontakt til Krebse-Mars i 3. hus (naboer) og til Fiske-Månen i 11. hus (venner); kombinationen Tyr/Krebs/Fisk genkender jeg bl.a. som ”værtshus-aspekt”; det er baggrunden for svaret.

 

Efter en måneds tid skriver han: 

 

”Pumpeproblemet er løst! Jeg gjorde lige det, du foreslog. Det fungerede perfekt. I sidste uge flyttede et par håndværkere pumpehusets dør fra min side til naboens, og nu hører jeg slet intet til støjen.

Og naboen viste sig at være en meget høflig og charmerende fyr. Han er åbenbart stenrig, hører til Panamas High Society - og er vistnok også lidt af en snob. Men vi fik drukket nogle øl sammen, og kom på et eller andet tidspunkt til at tale om pumpen, og så var der pludselig fri bane”.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentare


bottom of page