top of page
marina_edited.jpg

Marina Elkhøj

Underviser aktuelt på Grundsporet:

Om mig

Uddannelse og erfaring

Uddannet diplomastrolog på I.C. Instituttet i 2006

Undervist i astrologi på I.C. Instituttet siden 2007.

Marina som astrolog

Min interesse for astrologien startede, da jeg var omkring 15 år og gerne ville forstå alting – særligt forskellene mellem mennesker. Astrologien har givet mig en forståelse af, at ethvert menneske er unikt, og at vi ser verden og hinanden med forskellige ”briller”.

Jeg fascineres også af kontrasten mellem de meget enkle og klare regler i astrologiens principper og fortolkningens nuancer og mange lag, samtidig med, at jeg er meget bevidst om, at et horoskop er med til at synliggøre muligheder og sandsynligheder uden at fratage det enkelte individ muligheden for selv at påvirke sin situation.

 

Jeg har selv megen glæde af at udforske de astrologiske muligheder, der viser sig på stjernehimlen, og ønsker at videregive min viden og passion til andre. Astrologien er et symbolsprog, og i min undervisning lægger jeg stor vægt på, at man lærer at sætte de mange brikker sammen på den helt rigtige måde og går metodisk til værks – ellers kan man hurtigt blive væk i astrologiens mange facetter.

 

 

Tilbyder 15 % rabat på sessioner

Jeg tilbyder 15 % rabat til alle studerende på instituttets diplomuddannelse. Rabatten er personlig.  

 

Kontakt mig pr. mail for at booke en konsultation.

For at få rabatten fratrukket, skal du blot skrive i mailen hvilket hold, du er tilmeldt.

Er du min elev? Så vil jeg henvise dig til en af de mange andre dygtige undervisere på IC Instituttet, som tilbyder astrologiske konsultationer. Tidligere elever er altid meget velkomne.

Studierabat
bottom of page