top of page

lør. 30. sep.

|

I.C. Instituttet

Uranus, Neptun og Pluto & usædvanlige evner

Planeterne Uranus, Neptun og Pluto har hver deres særlige gave i form af usædvanlige evner. Når de ydre planeter aspekterer de personlige planeter i dit horoskop, er dine evner måske fra 'en anden verden'?

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Uranus, Neptun og Pluto & usædvanlige evner
Uranus, Neptun og Pluto & usædvanlige evner

Tid og sted

30. sep. 2023, 10.00 – 16.00

I.C. Instituttet, Ringstedgade 6, 2100 København, Danmark

Om eventet

Kom med til en spændende temadag, hvor astrolog Maj Friis tager dig med på en rejse til de ydre planeter.

Planeterne Uranus, Neptun og Pluto er både i den astrologiske tolkning og i fysisk afstand langt fra de indre, personlige planeter. De ydre, også kaldet de kollektive, planeter har en særlig betydning i dit personlige horoskop, især når de er i kontakt med dine personlige planeter.

Uranus, Neptun og Pluto har det til fælles, at de kan give os nogle evner, der er helt ud over det sædvanlige. De har hver deres særlige gave i form af usædvanlige evner. Når Uranus, Neptun eller Pluto står i aspekt til en af de øvrige planeter i fødselshoroskopet, udfoldes evnerne i forskellig grad. 

På denne temadag vil vi afdække, hvilke evner, de tre planeter hver især kan give. Dernæst vil vi se på, hvordan de usædvanlige evner udfolder sig - afhængigt af hvilken af de øvrige planeter i horoskopet, der er kontakt/aspekter til.

I dit fødselshoroskop står Uranus, Neptun og Pluto i horoskopets huse, vores livsområder. Herfra kan Uranus, Neptun og Pluto have en afgørende indflydelse på det berørte livsområde. Det kan opleves som et livsområde, der er uden for vores kontrol og som fungerer på sine helt egne betingelser. På dagen vil vi se på, hvordan forskellige livsområder bliver påvirket af de tre planeter.

Uranus, Neptun og Pluto kaldes ofte ”Forandringsguderne”. Når vi bliver født, fortsætter Uranus, Neptun og Pluto med, ganske langsomt, at bevæge sig gennem tegnene. Når de på deres vej gennem tegnene danner aspekter til planeterne og til ASC/MC i vores fødselshoroskop, kastes vi ud i forandringer, der giver os nye muligheder. Vi vil på dagen se på, hvordan de tre planeter skaber forandringer i livet.

Du vil undervejs få mulighed for at arbejde med dit eget horoskop.

Temadagen gennemføres med minimum 5 og maksimum 16 deltagere.

Om astrolog Maj Friis

Maj Friis har undervist i astrologi i over 10 år og lagt horoskoper i mere end 20 år. Hendes mål, både når hun underviser og lægger horoskoper, er at give såvel kursister som klienter adgang til større livskvalitet.

Maj Friis er uddannet diplomastrolog fra I.C. Instituttet, uddannet coach og træner, har en bachelor inden for humaniora og har mange års undervisningserfaring. Du kan læse mere om Maj Friis på maj-friis.dk.

Billetter

  • Særlige evner i horoskopet

    800,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page