top of page

Tidspunkt er ikke bestemt endnu

|

IC Instituttet

Uddannelse i øjebliksastrologi

Sjældent udbudt uddannelseforløb i øjebliksastrologi v/ Louise Kirsebom. I har efterspurgt den - og nu er den her snart. 1. del starter op i april 2024 og forløber over 5 moduler á 6 timer.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Uddannelse i øjebliksastrologi
Uddannelse i øjebliksastrologi

Tid og sted

Tidspunkt er ikke bestemt endnu

IC Instituttet, Ringstedgade 6, 2100 København, Danmark

Om eventet

Du vil på denne første del af forløbet blive introduceret til de grundlæggende teknikker, som sætter dig i stand til at opstille et øjeblikshoroskop og finde frem til et svar. Et øjeblikshoroskop skal anskues på en anden måde end et fødselshoroskop, og derfor vil betydningen af planeternes, tegnenes og husenes særlige betydning inden for denne specifikke gren af astrologien blive gennemgået. Det forventes dog, at du har et godt forkendskab til astrologi. 

Det er ikke en diplomuddannelse, men det er Danmarks mest omfattende og seriøse uddannelsesforløb i øjebliksastrologi og det er for dig, der er villig til at lægge en indsats. Det forventes, at du deltager aktivt og arbejder med stoffet hjemme. På den måde får du mest ud af det. I forløbet har du desuden mulighed for at få løbende vejledning fra Louise Kirsebom, som vel nok er den mest erfarne øjeblikastrolog i Danmark. Det er desuden Louise, der har forfattet teksterne til Vartegn - astrologiens pendant til orakelkort, som du kan finde her.

Del dette event

bottom of page