top of page

søn. 01. okt.

|

I.C. Instituttet

Temadag: De nye dværgplaneter

De 4 nye dværgplaneter er Eris, Ceres, Makemake og Haumea. Hver af dem giver dig nye indsigter om dit liv her på jorden via deres indflydelse i dit personlige horoskop. Få en introduktion til de 4 dværgplaneters betydning og viden om deres indflydelse i dit personlige horoskop.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Temadag: De nye dværgplaneter
Temadag: De nye dværgplaneter

Tid og sted

01. okt. 2023, 10.00 – 16.00

I.C. Instituttet, Ringstedgade 6, 2100 København, Danmark

Om eventet

De 4 nye dværgplaneter er Eris, Ceres, Makemake og Haumea. Hver af dem giver dig nye indsigter om dit liv her på jorden via deres indflydelse i dit personlige horoskop.

Nogle astrologer anser Eris som ny hersker i Vægten og Ceres som hersker i Jomfruen. Uanset om de anses tegnherskere eller selvstændigt, hvad symboliserer disse to planeter og hvilken indflydelse har de i dit horoskop og dermed dit liv?

Makemake og Haumea tilfører viden om, hvor du går vejen alene og hvad du skal give liv til på denne vej. Er du nysgerrig på de nye dværgplaneter, kan vi sammen udforske deres indflydelse i dit personlige horoskop.

Denne spændende temadag henvender sig til astrologientusiaster med lidt grundlæggende viden om stjernetegn, planeter og huse. Efter en god introduktion af de 4 dværgplaneters betydning, vil det være muligt at få belyst planeternes indflydelse i dit eget horoskop. Tag derfor dine fødselsdata med og få et indblik i nogle yderst spændende detaljer i dit liv her på jorden.

For at få mest muligt med hjem, vil temadagen blive afholdt ved min. 5 tilmeldinger og med max. 12 deltagere. Velkommen til en stjernedag, hvor du har mulighed for at blive klogere på dig selv og dit liv her på jorden.

Billetter

  • Temadag: De nye dværgplaneter

    Få en god introduktion til de 4 dværgplaneters betydning og få belyst deres indflydelse i dit eget horoskop. Tag dine fødselsdata med og få et indblik i nogle yderst spændende detaljer i dit liv her på jorden.

    1.000,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page