top of page

ons. 30. aug.

|

København

Tema-aften: Lykkepunktet i dit horoskop

Lykkepunktet er det sted i dit horoskop, hvor din Sol, Måne og Ascendant står i det mest harmoniske forhold til hinanden og dermed giver dig de bedste muligheder for at blive glad og lykkelig. Kom til tema-aften om Lykkepunktet i dit horoskop v/ astrolog Sussie Baun Madsen

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Tema-aften: Lykkepunktet i dit horoskop
Tema-aften: Lykkepunktet i dit horoskop

Tid og sted

30. aug. 2023, 18.00 – 21.00

København, Ringstedgade 6, 2100 København, Danmark

Om eventet

Lykkepunktet er et af de Arabiske Punkter og det sted i dit horoskop, hvor dine Sol-, Måne- og Ascendant-energier står i det mest harmoniske forhold til hinanden og dermed giver dig de bedste muligheder for at blive glad og lykkelig. Lykkepunktet viser fuldbyrdelsen af alle drømme - selve livsopgaven. Nogle ville endda sige selve meningen med livet.

’Hvad er den overordnede mening med mit liv?’, ’Hvad skal jeg fokusere på?’, ’Hvad er lykke for mig?’ eller ’Hvordan bliver jeg glad og tilfreds?’. Det kunne være interessante spørgsmål, vi søger at finde svar på denne aften. 

Tag derfor dine fødselsdata med og få kickstartet dit liv mod en større lykkefølelse.

For at få mest muligt med hjem, vil temaaftenen blive afholdt ved min. 5 og max. 12 deltagere. Det vil være en fordel, hvis du i forvejen har grundlæggende kendskab til stjernetegn, planeter og huse.

Velkommen til en inspirerende aften i stjernernes univers, hvor du kan blive mere bevidst om din lykkes vej.

Billetter

  • Tema-aften: Lykkepunktet i dit

    500,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page