top of page

søn. 19. nov.

|

IC Instituttet

Håndskrift og astrologi

Vidste du, at din håndskrift viser din fysiske, psykologiske og mentale tilstand? Grafologi er et værktøj, der har paralleller til både fødselshoroskopet og aktuelle astrologiske indflydelser. På dette kursus får du en introduktion til nogle af grafologiens værktøjer, sammenholdt med astrologien.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Håndskrift og astrologi
Håndskrift og astrologi

Tid og sted

19. nov. 2023, 09.30 – 15.30

IC Instituttet, Ringstedgade 6, 2100 København, Danmark

Om eventet

Underviser: Lillian B. Jensen

Fylder du meget i landskaber eller er du en forsigtig lille mus? Er du udadvendt eller indadvendt? Har du et stærkt drive, en stærk målsætning eller flyder du rundt for vejr og vind? Det afslører din håndskrift! 

Håndskriften fortæller om energi, seksualitet, spiritualitet, jordbundethed/forankring og sociale kompetencer, intellekt og fantasi og meget mere. Din håndskrift er et spejl af dig, akkurat som dit horoskop er det. Stor eller lille skrift fortæller fx noget om dit selvværd, Regelmæssig/uregelmæssig skrift fortæller noget om din evne for selvkontrol eller impulsivitet. Din rumfordeling om du er klar i din tankegang eller roder fiktion og fakta sammen. Din vitalitet og fysiske styrke kan også ses fx. i trykstyrken i skriften.

Grafologi - kunsten at tyde skrifter - er et meget præcist værktøj, der sætter en i stand til at bedømme både fysiske, psykologiske og mentale tilstande. Det er et værktøj, der rummer både det, der svarer til fødselshoroskopet (personligheden) og en prognose (din aktuelle situation).  Vi vil på dette kursus kigge på nogle af de let genkendelige faktorer i skriften og sammenligne med astrologiske faktorer. Hvis der er interesse for det blandt deltagerne, vi vil se på nogle af deltagernes skrifter og sammenholde dem med det enkelte horoskop.  Dette kursus gør dig ikke til grafolog, det er en længere uddannelse, men det giver dig nogle enkle værktøjer til at forstå dine medmennesker og dig selv.

Billetter

 • Håndskrift og astrologi

  Fra 800,00 kr. til 1.800,00 kr.
  Salg slut
  • 800,00 kr.
  • 1.400,00 kr.
  • 1.800,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page