top of page

Tidspunkt er ikke bestemt endnu

|

I.C. Instituttet

Grafologi & Astrologi

Er du interesseret i at vide med om sammenhængen mellem håndskrift, fonter og horoskopet? Så skriv dig op til dette kursus, som vi opretter løbende når efterspørgslen er der.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Grafologi & Astrologi
Grafologi & Astrologi

Tid og sted

Tidspunkt er ikke bestemt endnu

I.C. Instituttet, Ringstedgade 6, 2100 København, Danmark

Om eventet

Fylder du meget i landskabet eller er du en forsigtig lille mus? Er du udadvendt eller indadvendt? Har du et stærkt drive, en stærk målsætning eller flyder du rundt for vejr og vind? Det afslører din håndskrift - og den font, du vælger når du skriver online!

Din skrift fortæller om din energi, seksualitet, spiritualitet og fantasi, dine sociale kompetencer, dit intellekt og meget mere. Din håndskrift er et spejl af dig, akkurat som dit horoskop er det.

Kunne du tænke dig at tyde håndskrift og fonter og vide mere om sammenhængen mellem din skrift og dit horoskop? Så skriv dig op til grundkursus i grafologi og astrologi med Lillian B. Jensen som underviser.

Har du fx en stor eller lille skrift? Skriftstørrelsen fortæller om dit selvværd. Har du en regelmæssig eller uregelmæssig skrift? Det fortæller noget om din selvkontrol og impulsivitet. Rumfordelingen afslører, om du er klar i din tankegang eller roder fiktion og fakta sammen. Meget andet kan også ses i din skrift, fx din vitalitet og fysiske styrke.

Grafologi - kunsten at tyde skrifter - er et meget præcist værktøj, der sætter dig i stand til at bedømme både fysiske, psykologiske og mentale tilstande. Det er et værktøj, der rummer både det, der svarer til fødselshoroskopet (personligheden) og en prognose (din aktuelle situation).

Vi vil på dette grundkursus kigge på nogle af de let genkendelige faktorer i skriften og sammenligne med astrologiske faktorer. Hvis der er interesse blandt deltagerne, vil vi sammenholde nogle af deltagernes skrift med de enkelte horoskoper.

Du skal ikke forvente at blive grafolog efter dette kursus - det er en længere uddannelse - men du nogle enkle værktøjer med dig, som du kan bruge til bedre at forstå dine medmennesker og dig selv.

Del dette event

bottom of page