top of page

ons. 20. mar.

|

I.C. Instituttet

Astrologisk nytår

Vil du være med til at fejre astrologisk nytår med os? Så husk at tilmelde dig! Det er gratis at være med - bortset fra dit bidrag til den fælles buffet. Der er begrænsede pladser.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Astrologisk nytår
Astrologisk nytår

Tid og sted

20. mar. 2024, 17.00 – 21.00

I.C. Instituttet, Ringstedgade 6, 2100 København, Danmark

Om eventet

Har du lyst til at fejre ASTROLOGISK NYTÅR sammen med os?

Når klokken slår 04.06 den 20. marts 2024 indtræder Solen i Vædderens tegn - og det er netop 0°00' Vædderen, der markerer forårspunktet og dermed starten på et nyt astrologisk år!

Vi har besluttet at strække den til kl. 17 med at mødes, da vi synes at kl. 04.06 er lidt tidligt at mødes på en onsdag... Men I skal være velkomne til at springe ind i det nye år på slaget! Billeder modtages gerne!

Nytårsfejringen bliver også uden nytårskrudt - men til gengæld håber vi, at der vil være et fyrværkeri af spændende bud på, hvad det kommende år vil os. Du er velkommen til at komme med dit bud!

Det er gratis* at deltage og der er begrænsede pladser. Så husk at tilmelde dig - og melde afbud i god tid hvis du skulle blive forhindret.

*Vi bliver nok lidt småsultne i løbet af aftenen og vi synes, at det kunne være hyggeligt at lave en nytårsbuffet i fællesskab! Derfor vil vi bede dig om at tage en lille ret med (gerne noget, der egner sig til en stående buffet) og/eller noget at drikke (fx en flaske vin, juice eller noget tredje). Det behøver ikke at være noget særligt, det vigtigste er, at vi får en hyggelig aften, hvor vi kan være sammen om vores fælles passion - ASTROLOGIEN.

Vi glæder os til at se dig!

Del dette event

bottom of page