top of page

Tidspunkt er ikke bestemt endnu

|

I.C. Instituttet

Asteroide gudinderne

Skriv dig op til dette spændende introduktionskursus om asteroiderne Juno, Ceres, Pallas og Vesta. Kurset udbydes også som online kursus den 29. oktober 2023 - så dette er for dig, der ønsker at deltage fysisk. Skriv dig op - så får du besked når datoen er på plads.

Asteroide gudinderne
Asteroide gudinderne

Tid og sted

Tidspunkt er ikke bestemt endnu

I.C. Instituttet, Ringstedgade 6, 2100 København, Danmark

Om eventet

Er du nysgerrig på hvorfor dit kærligheds- og omsorgssprog er, som det er? Eller hvad der skal til, for at du forpligter dig i partnerskaber, både privat og professionelt? Måske er du usædvanligt god til at identificere mønstre? Så kan asteroide gudinderne hjælpe dig til en større forståelse.

Kurset er en introduktion til asteroide gudinderne Juno, Ceres, Pallas og Vesta, der kan siges at nuance og uddybe vores Venus og Måne energi. Det er arketyper, ligesom planeterne, vi kan forbinde os til for at få en størrelse forståelse for os selv - både mænd og kvinder.

Da så få planeter tilskrives feminine egenskaber, indbyder tiden til, at vi får en større forståelse for de dele af horoskopet, der kan være med til at uddybe og nuancere disse.

Så husk at have dit horoskop ved hånden på dette introduktionskursus, hvor Pernille Ørskov deler sine spændende erfaringer med de 4 centrale asteroide gudinder.

Kurset er for alle niveauer.

Del dette event

bottom of page