top of page

Tidspunkt er ikke bestemt endnu

|

I.C. Instituttet

Asteroide gudinderne

Skriv dig op til dette spændende introduktionskursus om Juno, Ceres, Pallas og Vesta. Kurset udbydes også online den 21. januar 2024 - så dette er for dig, der ønsker at deltage fysisk. Skriv dig op - så får du besked når datoen er på plads.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Asteroide gudinderne
Asteroide gudinderne

Tid og sted

Tidspunkt er ikke bestemt endnu

I.C. Instituttet, Ringstedgade 6, 2100 København, Danmark

Om eventet

Er du nysgerrig på hvorfor dit kærligheds- og omsorgssprog er, som det er? Eller hvad der skal til, for at du forpligter dig i partnerskaber, både privat og professionelt? 

Det kan fx være, at du er usædvanligt god til at identificere mønstre? Asteroide gudinderne kan hjælpe dig til en større forståelse for hvorfor.

Kurset er en introduktion til asteroide gudinderne: Juno, Ceres, Pallas og Vesta. Asteroide gudinderne kan ifølge Pernille Ørskov nuancere og uddybe vores Venus og Måne energi. Kun få planeter tilskrives feminine egenskaber, og tiden indbyder til, at vi får en større forståelse for de dele af horoskopet, der kan være med til at uddybe og nuancere disse.

Gudinderne repræsenterer arketyper, ligesom planeterne, som vi kan forbinde os til for at få en størrelse forståelse for os selv - både mænd og kvinder.

Bemærk, at Ceres i dag (siden 2006) er klassificeret som dværgplanet, men det er et bevidst valg fra Pernilles side fortsat at betragte Ceres som en af asteroide gudinderne.

Hav dit horoskop ved hånden på dette introduktionskursus, hvis du vil vide mere om hvordan du kan forstå asteroide gudinderne i dit eget horoskop.

Kurset er for begyndere som øvede.

Del dette event

bottom of page