Astrologi på I.C. Instituttet

Aktuelt program for kurser, foredrag og workshops

Store Tydedag
Lørdag d. 03. Feb 2018 kl. kl. 10-16
Underviser: Lillian B. Jensen
Pris: 800.- kr
Se uddybende tekst længere nede på siden

Find dit pejlepunkt
Weekenden d. 14.-15. Apr 2018 kl. kl. 10.00 - 16.00 begge dage
Underviser: Eva Ganvig og Janie Dylsing
Pris: 1500.- kr
Se uddybende tekst længere nede på sidenStore Tydedag

Trænger du til at børste dine tydningsfærdigheder op? Til af få feedback? Til at fylde huller ud? Til at få struktur på dine tydninger? Så er dette en workshop for dig. I et aktivt fællesskab tyder vi løs på en flok horoskoper. Vi deler erfaring og viden, så du får inspiration til tydningsprocessen sammen med andre "stjernetydere". På denne dag tager vi fat om alle horoskopets dele og prøver at skabe meningsgivende tydninger.

Det kræver at du har en vis grundviden om horoskopets enkelte elementer og også kan sætter dem sammen i et vist omfang, altså danne syntese. Vi tager fat hvor behovene og lysten er i gruppen. Tag dine spørgsmål med, så ser vi om vi sammen kan finde svarene.


Find dit pejlepunkt

Vi er alle unikke, og når det handler om at finde vores vej i livet, er det langt fra altid en god ide at gøre som andre. Vi må finde vores egen vej og vores egen mening. I denne workshop kigger vi på livet i sin helhed, og hvor vi hver især står i det lige nu. Vi ser på vores individuelle ressourcer og de successer, som hver af os har at bygge videre på. I denne proces inddrager vi den astrologiske viden og forståelse.

Kodeordet for weekenden er, at svarene på spørgsmål som: “Hvad er meningen med mit liv, og hvordan kommer jeg tættere på at udleve den?”, finder du i dig selv og i weekendens udviklingsrum, som giver dig mulighed for netop at fordybe dig i dit eget liv.

Vi arbejder med dialog og sparring, og vi bruger guidede og individuelle mentale rejser til at finde svar på vores spørgsmål. Vi giver dig muligheden for at gå på opdagelse i dit eget indre og finde dit personlige pejlepunkt.


Janie Dylsing er clairvoyant og har gennem de seneste 12 år arbejdet som spirituel og personlig vejleder. Janie inspirerer til en dybere selvindsigt og vejleder sine klienter i livets mange facetter, både i individuelle sessions og i undervisning. Janies egen personlige og spirituelle udviklingsvej har til stadighed fokus på at åbne for sjælens og hjertets hvisken og følge intuitionens stemme.

Eva Ganvig er uddannet astrolog og har i en årrække undervist i astrologi. Eva har arbejdet intenst med personlig udvikling i sit eget liv og har igennem sin praksis rådgivet og vejledt mange klienter. Evas fokus ligger i at hvert enkelt menneske er unikt, og at vi derfor hverken kan dømme os selv eller andre og ej heller sammenlige os med hinanden. Hvert liv har sin egen vej, sit eget forløb.