Astrologi på I.C. Instituttet

Aktuelt program for kurser, foredrag og workshops

Modgang og medgang - Saturn og Jupiter
Weekenden d. 23.-24. Sep 2017 kl. ??
Underviser: Eva Ganvig
Pris: 1500,-kr
Se uddybende tekst længere nede på siden

Spiritualitet i horoskopet
Weekenden d. 14.-15. Oct 2017 kl. 10.00-16.00
Underviser: Kirsten Jensen
Pris: 1500,-kr
Se uddybende tekst længere nede på siden

Store Tydedag
Lørdag d. 28. Oct 2017 kl. 10.00-16.00
Underviser: Lillian B. Jensen
Pris: 800.- kr
Se uddybende tekst længere nede på siden

Astrologi og reinkarnation
Weekenden d. 18.-19. Nov 2017 kl. ??
Underviser: Kirsten Jensen
Pris: 1500,-kr
Se uddybende tekst længere nede på sidenModgang og medgang - Saturn og Jupiter

Saturns og Jupiters samspil og indvirkning på dit liv

Saturn og Jupiter er vigtige omdrejningspunkter i vores liv, Jupiter gøder jorden for vækst og udvikling, giver os medvind på vores vej gennem livet, Saturn modner os gennem modgang og stiller krav til os, vi skal tage ansvar for vores udvikling.

Personlig udvikling og vækst er emner, der optager mange. I horoskopet er de to planeter, Jupiter og Saturn, særligt interessante, når vi ønsker at belyse disse emner. Saturns vej er det lange seje træk, hvor vi vokser med det, der giver os modgang, mens Jupiters er den mere optimistiske og chancebetonede, hvor vi tager de muligheder, der byder sig.

I denne workshop dykker vi ned i disse to kræfter og finder via dialog, erfaringsudveksling og deltagernes horoskoper den individuelle vej til personlig vækst mellem disse to tilsyneladende modsatrettede kræfter.


Spiritualitet i horoskopet

På dette kursus løfter vi sløret til spiritualiteten i horoskopet - og vi stiller ind på det indre lys i os selv . Hvad kan vi se - og hvor i horoskopet kan vi se noget om det? Hvordan kan vi via horoskopets fortælling lære, hvad der vil understøtte vores egen spirituelle udvikling og balance. Hvad har vi brug for i det daglige for at nære det indre lys ? - skal vi male mandalaer, meditere, dyrke yoga eller ??? Hvad siger horoskopet.

Kurset kræver ikke den store forudviden om astrologi, men vi skal bruge dine fødselsdata til opstilling af dit horoskop.


Store Tydedag

Trænger du til at få børstet dine tydningsfærdigheder op? Få mere struktur på dine tydninger? Eller bare få inspiration i processen med andre ”stjernetydere” ? Så er her et endags kursus, hvor vi tager fat om alle horoskopets dele og prøver at skabe meningsgivende tydninger.

Du skal have en vis grundviden om horoskopets enkeltdele for at få glæde af kurset, og gerne med lidt viden om syntese også. Vi tager fat, hvor behovene er i gruppen. Tag alle dine spørgsmål med, så ser vi, om vi sammen kan finde svarene.


Astrologi og reinkarnation

Udddybende tekst kommer senere